Ballonvaart Abraham of Sarah 50 jaar

Waar Abraham en Sarah op hun 50ste de mosterd vandaan halen? Uit de wolken natuurlijk! Stuur de 50 jarige daarom mee met een piloot van Wilco Air voor een ballonvaart. Bezorg hem of haar daarmee een onvergetelijke ervaring door het luchtruim. Waar mogelijk vaart de 50 jarige over z’n eigen woonomgeving. Het plannen van de ballonvaart op een geschikte dag, doen we altijd in goed overleg. Wij maken een mooie cadeaubon zodat je ook echt iets speciaals aanbiedt.

Ballonvaart voor 50 jarige: € 210
Voor het boeken van een cadeaubon of een losse ticket ben je bij Wilco Air aan het goede adres. Het inplannen van de ballonvaart doen we in overleg met de passagier. Belangrijk daarbij zijn de gewenste datum, de regio en het aantal passagiers waarmee hij/zij wil varen (4 of maximaal 6). Uitgangspunt blijft dat er voldoende tijd en aandacht is voor individuele wensen van elke passagier.

Stel je vraag over ballonvaren aan Wilco Air
Heb je een vraag of wil je in overleg jouw ballonvaart plannen? Bel Wilco Air +31 541 293299, stuur een Whatsapp bericht of mail ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.