Over Wilco Air

Importeur en beheerder heteluchtballonnen
In 1994 begon Monique Hoogeslag uit enthousiasme voor de ballonsport met Wilco Air. Het groeide uit tot een familiebedrijf met erkenning op het gebied van heteluchtballonvaren in binnen en buitenland. Wilco Air beschikt over meerdere, kwalitatief uitstekende heteluchtballonnen met manden voor 2 tot maximaal 8 passagiers. Naast ballonvaarten over de regio Twente en omgeving, maken onze zeer ervaren piloten ballonvaarten over de hele wereld.

Import heteluchtballonnen, inspecties en onderhoud
Wilco Air is officieel dealer van ’s werelds grootste en meest ervaren ballonfabrikant Cameron Balloons Ltd. De ballonnen importeren we vanuit Engeland voor ballonvaarders in heel Europa. Ook is Wilco Air een van de weinige bedrijven met een Europese erkenning voor luchtvaartonderhoud. We voeren inspecties uit en verzorgen het beheer en onderhoud aan heteluchtballonnen en apparatuur. Wilco Air doet dit voor ballonvaarders in heel Nederland.

Opleidingscentrum voor piloten
Het team van Wilco Air bestaat uit ervaren piloten en een enthousiaste crew. Als officieel opleidingscentrum leidt Wilco Air piloten op. Samen hebben we tot doel om passagiers op een veilige en verantwoorde manier een onvergetelijk mooie ervaring te bezorgen.

Bijzondere projecten ballonvaarten  
Door steeds weer de wens van de klant voorop te zetten, leveren we maatwerk. Dit leidt soms tot heel bijzondere projecten. (Zie portfolio)